Klasszikus Brownie
fagylalttal és eperrel
Hozzávalók (12 szelethez)
4,5 ek keserű kakaópor + tetejére, 125 g vaj + a tepsihez, 2 db tojás, 200 g kristálycukor, 1 tk sütőpor, 150 g liszt + a tepsihez, 60 g étcsokoládé
Elkészítés
1./ Keverjük össze a kakaóport a megolvasztott vajjal. Habosítsuk fel a tojásokat a cukorral. majd adjuk a kakaós vajhoz. Szitáljuk bele a sütőporral elvegyített lisztet, végül forgassuk bele a felaprított csokoládét.
2./ Simítsuk a tésztát kivajazott, kilisztezett tepsibe, és süssük 180 fokra előmelegített sütőben 25 percig. Azután hagyjuk a tepsiben kihűlni. Ízlés szerint kakaóporral meghintve tetejüket, fagylalttal és eperrel tálaljuk.
Tipp
Akkor igazán finom a sütemény, ha a külső része megsült, de belül kissé még krémes.
xo, Adrienn
Megjegyzések
Megjegyzés küldése